Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Με SPEEDEX για παραδόσεις στην Ελλάδα.
2. Με UPS για τον υπόλοιπο κόσμο.

Α) Χρόνος παράδοσης
Αποστολή στην Ελλάδα:
Η SPEEDEX παραδίδει τα προϊόντα εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την αποστολή.
Αποστολή στον υπόλοιπο κόσμο:
Οι αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο παραδίδονται εντός των επίσημων ωρών αποστολής της UPS.
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών θα παραδίδουν τις παραγγελίες σας εντός των συνηθισμένων χρόνων παράδοσης της κάθε εταιρείας, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν όταν υπάρχουν εξωτερικά γεγονότα (απεργίες, καιρικές συνθήκες, πανδημίες κ.λπ.) ή εάν ζείτε σε απομακρυσμένη περιοχή.

Β. Έξοδα αποστολής
Για παραδόσεις στην Ελλάδα:
Η αποστολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Για παραδόσεις στον υπόλοιπο κόσμο.
Για το συνολικό κόστος αποστολής για παραδόσεις των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, θα ενημερωθείτε κατά τη διαδικασία του Checkout.
Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.
Φόροι – Δασμοί – Τέλη
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με το τελωνείο της χώρας προορισμού. Τυχόν πρόσθετα έξοδα (τελωνειακοί φόροι, ειδικοί φόροι κατανάλωσης ή/και φόροι εισαγωγής, τέλη εκτελωνισμού, αποθήκευση κ.λπ.) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις που προβλέπουν τις σχετικές χρεώσεις στην πολιτεία προορισμού, επιπλέον των εξόδων αποστολής, θα επιβαρύνουν τον καταναλωτή (για διεθνείς αποστολές). Ο καταναλωτής ενημερώνεται για τις χρεώσεις που προκύπτουν, ανάλογα με τον τόπο διαμονής.